logo icon

Teknorot’un Küresel OEM Üreticisi Olarak Tanınmasına Yönelik Dikkat Çekici Adımları

3 Haziran 2024

Düzce üretim tesisleri, Teknorot için ileri teknolojinin yanında yeni üretim metotlarını ve yüksek kalite anlayışını sembolize eden bir tesis olma özelliğini taşımaktadır. Teknorot; güvenilir, sağlam ve en kaliteli ürünleri üretmeyi hedeflemekte ve bu hedef için çalışmaya devam etmektedir. Hedefleri arasında küresel bir Orijinal Ekipman Üreticisi (OEM) olmak olan Teknorot, 2019 yılında bu alanda ilk adımlarını atarak, OEM yolculuğuna başlamıştır. Bu yolculuğa global birçok saygın elektrikli araç üreticisi otomotiv firmalarıyla yeni ve iddalı konvansiyonel OEM projelerine de Tier 1 olarak imza atmıştır.

 

Ar-Ge’ye yatırımlarına büyük bütçe ayıran Teknorot, değişen ve gelişen endüstri koşullarına ayak uydurarak mevcut ve yeni OEM müşterilerine inovatif çözümler sunmayı hedefliyor. Gelişen teknolojiyle hızla artan endüstriyel robot yoğunluğu kapsamındaki yetkinlikler,

üretim akışındaki maksimum verimlilik, mevcut kapasiteyi arttırmak gibi hedefler doğrultusunda yatırımlarına devam eden Teknorot son teknolojiyi kullanan üretim süreçleriyle rakiplerinin önüne geçmektedir.

 

Teknorot’un geçmişte imza attığı başarılar, rekabetçi fiyat çözümleri sunabilmesi,

Ar-Ge yatırımları, sektörde uzun yıllardır süre gelen işbirlikleri ve karşılaşılan teknik ve

kalitesel problemlere alternatif çözümler sunması birçok önemli araç üreticisi otomotiv

firmasının OEM tedarikçisi olarak Teknorot’u seçmesinde büyük rol oynamıştır.

Hedeflerinin arasında oee cirosundaki toplam payını en az %20 lere getirme hedefi olan

Teknorot bu bağlamda ayrı hat kurmayı planlıyor.

 

Preloader Lütfen bekleyin
Yeni Ürünler
New items Yeni Ürünleri Görüntüle