logo icon

Konya Semineri

16 Ocak 2020

Binek ve hafif ticari araçlar için süspansiyon ve direksiyon parçaları üretiminde, mevcut kapasitesiyle yenileme pazarında Avrupa’nın lider üreticisi olan Teknorot, Konya’da oto yedek parçacılara ve özel servislere yönelik bir seminer gerçekleştirerek bu yıl gerçekleştirdiği seminerlere bir yenisini daha ekledi.

1992 yılında, 100% Türk sermayesi ile sektör yolculuğuna başlayan Teknorot, 02 Kasım Perşembe günü Konya’da oto yedek parçacıları ve özel servisleri kapsayan bir seminer gerçekleştirdi. Rixos Hotel’de gerçekleşen seminerde Teknorot Pazarlama ve Satış Müdürü Sn. Emrah İŞBİLİR, Yurtiçi Pazarlama ve Satış faaliyetleri hakkında, Kalite Müdürü Sn. Serdar YÜCEL ise Kalite Yönetim Sistemi hakkında birer sunum gerçekleştirdiler.
Teknorot Satış Sonrası Hizmetler ekibinin bölgede aktif olarak faaliyet gösteren bayilerinin satış ekibi ile koordineli olarak çalıştığı seminere bölgeden ciddi bir katılım gerçekleşti. Seminerde Teknorot ile ilgili son gelişmeler paylaşılırken Teknorot’un kalite prensipleri ile ilgili detaylı bilgiler de misafirlere aktarıldı.
Seminer, fasıl eşliğinde yenen akşam yemeğinin ardından katılımcıların memnuniyeti ile sona erdi.

Preloader Lütfen bekleyin
Yeni Ürünler
New items Yeni Ürünleri Görüntüle