logo icon

AR-GE Merkezi

16 Ocak 2020

Teknorot, Nisan 2011 ‘den bu yana Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 5746 Sayılı yasa çerçevesinde Ar-Ge Merkezi unvanına sahiptir.

Çoğunluğunu mühendislerin oluşturduğu 75’in üzerinde yetkin personele sahip Ar-Ge Merkezi’nde ürün geliştirme, proses geliştirme, ürün iyileştirme, teknoloji geliştirme, test metodu geliştirme süreçlerinin yanında müşteri teknik desteği süreci yönetilmektedir.

Üretimi yapılan tüm ürünlerle ilgili olarak; benchmark çalışmaları, literatür ve patent araştırmaları, tasarım, analiz ve simülasyon, proses analizi, doğrulama testleri yapılmaktadır. Ar-Ge yıllık 550 yeni ürün geliştirerek Teknorot’un referans adedini genişlettirmektedir.

Proje yönetimi altında profesyonel bir ekiple; Ar-Ge Merkezi içerisinde yürütülen ürün projelerinin yanı sıra, kamu destekli ve birçok farklı üniversite ile birlikte ortak çalışılan Tübitak – Teydeb projeleri ve süreç iyileştirme projeleri yürütülmektedir.  Proje çıktılarına yönelik Patent – Faydalı Model çalışmaları bünyemizdeki patent vekilleriyle neticelendirilmektedir

Preloader Lütfen bekleyin
Yeni Ürünler
New items Yeni Ürünleri Görüntüle