logo icon

بالقطع

شركة تكنوروت الرائدة في أوروبا في سوق قطع الغيار بقدرتها الحالية، في إنتاج أجزاء التعليق والتوجيه للسيارات الشخصية والمركبات التجارية الخفيفة، فهي تجمع بين التكنولوجيا المتقدمة والخبرة.

إنها الشركة المصنعة الرائدة في أوروبا في مجموعات المنتجات مثل البيضة، كف دوزان مع بيضة،  وذراع الدوزان، طقم الدوزان، ورأس الدوزان، كف دوزان بدون بيضة، جلدة المقصات، مجموعة المطاط، راع التوازن، جلدة ذراع التوازن، طقم تصليح، وذراع ركبة صب من الحديد الصلب والألمنيوم، وكف دوزان صاج، ومسمار التوازن والجلدة.

شركة تكنوروت التي تنتج جميع مجموعات منتجاتها مع فهم التكنولوجيا المتقدمة مع الابتكار وفهم التكنولوجيا فإنها تتوج نجاحها بمساهمتها في رأس المال المحلي.

قسم الإنتاج بالتقطيع لدينا يستخدم مقاعد التصنيع باستخدام الحاسب الآلي في طليعة التكنولوجيا، إنها تبنت مهمة تصنيع المنتجات الأولى لعملائنا في جميع أنحاء العالم.

أنشأ قسمنا الذي بدأ بهدف أن يكون رائد الابتكار العالمي في هذا القطاع، طاقم عمل متعلم وخبير يفكر بشكل مبتكر، مع فلسفة التطوير المستمر واحترام الناس، مع العديد من التدريبات التي يقدمها لموظفيها ولقد نجحت في إنتاج منتجات عالية الجودة بموظفيها المجهزين جيداً.

اعتمدت شركتنا مبدأ استخدام تقنيات 5S وتقنيات الإنتاج البسيطة المماثلة أثناء القيام بذلك، يتم استخدام أنظمة Kaizen و Poke-Yoke وأنظمة FMEA في التطبيقات العملية من أجل إرسال منتجات خالية من العيوب إلى شركائنا في العمل.

يستخدم قسمنا برامج التخطيط (ERP) بشكل فعال لضمان أن يكون الإنتاج سلساً وبدوام كامل، يراقب على الفور قيم موردي المعدات الأصلية من حيث الإدارة المرئية من الشاشات في منطقة التصنيع.

تتميز منطقة ماكينات التصنيع في تكنوروت بأنها ذات تقنية عالية وواسعة النطاق.

يتم إنتاج حوالي 110.000 قطعة يوميا باستخادم آلات CNC لدينا في إنتاج ذراع مع ركبة والركبة ورأس الدوزان ومسمار الدوزان.

تواصل تكنوروت استثماراتها يوماً بعد يوم من أجل الوصول إلى أرقام جادة مثل 110.000 وحدة في اليوم ولزيادة هذا الهدف.

Z-Rot

Z-Rot Ürün Grubu

Z-Rot ürün grubumuz orijinal ekipman muadili parçalar üretmek üzere kurulmuştur. Bunun yanında, ilki orijinal ekipman olarak üretilen Z-rotlardan daha mukavemetli ve dayanıklı olarak ürettiğimiz ve XD olarak adlandırdığımız, diğeri üstten kilitli olarak adlandırdığımız olmak üzere, patenti firmamıza ait olan 2 farklı tür ürünümüz bulunmaktadır.

Z-Rot üretim hatları, kaynak hattı, aşık işleme, montaj ve paketleme hatlarından oluşmaktadır. Tüm hat, yalın organizasyon ve yalın üretim sistemlerine uyumlu olarak tasarlanmıştır.

Bunun yanında Z-rot bölümümüz ISO TS 16949 kalite yönetim sistemi, ISO 14001 Çevre yönetim sistemi ve OHSAS 18001 İSG yönetim sistemi belgelerine sahiptir ve bu sistemlere uygun şekilde çalışmaktadır.

Bölümümüz, günlük ortalama 36.000 adet üretim kapasitesine sahiptir. Tüm çalışanları ile sıfır hata tutumunu gözeterek üretim faaliyetlerini sürdürmektedir.

Kaynak Hattı

Kaynak prosesimizin tezgah parkurunda, özel üretilmiş direnç (projeksiyon) kaynak tezgahları, manuel gazaltı ve özel gazaltı otomasyon tezgahı bulunmaktadır.

Kaynak prosesinde, sıfır hata tutumu bilinci ile talaşlı imalat veya soğuk dövme yöntemi ile üretilmiş olan Z-rot gövdeleri ve özel tezgahlarda işlenmiş millerin birbirlerine kaynatılma işlemleri elektrik direnç kaynak metodu ile otomasyona dayalı olarak yapılmaktadır.

Montaj ve Paketleme Hattı

Z-rot montaj ve paketleme hatlarımız, hücre üretim mantığı ile çalışan ultrasonik eritme, burç çakma ve alüminyum üretim hücreleri ile bant mantığıyla çalışan hatlardan oluşmaktadır. Günlük kapasitesi 36.000 adet olup müşterilerin özel isteklerine uygun şekilde parça montajlama kabiliyetine sahiptir.

Aşık İşleme

Aşık İşleme ve Ovalama Bölümü

Aşık (Mafsal Mili) işleme hattımızda özel üretilmiş çift kafalı torna ve otomatik beslemeli torna ile el değmeden üretilmekte ve arkasından özel ovalama tezgahları ile diş ve küre kısımlarının parlatma işlemleri yapılmaktadır. Üretilen tüm aşıkların müşteri talebine göre, kameralı sistemle boyutsal kontrolleri ve Eddy-Current test yöntemi ile çatlak kontrolleri yapılabilmektedir.

Aşık işleme hattımızın günlük kapasitesi 90.000 adet olup firmamız bünyesinde bulunan tüm ürün gruplarına (Rotil-Rot başı, Rotilli kol, Salıncak ve Z-Rot) hizmet verebilmektedir.

Rotil Rotbaşı

Rotil, Rotbaşı ve Rotmili Ürün Grubu

Yeni tam otomatik montaj hatları ile %100 kaliteli parçalar üretilmektedir. Üretilen parçaların salınım ve dönme torku değerleri her parçada aynıdır. Tüm hatlarda POKA-YOKE’li kalıp aparatlar kullanılmaktadır. İşlenen parçalardaki sorunlar aparatlar ile tespit edilebilmektedir. 5S çalışmaları sürekli olarak yapılmaktadır.

Teknorotun rotil, rotbaşı ve rotmili ürün grubu imalat bölümü oldukça geniş üretim parkuruna sahiptir. Yüzlerce CNC makinesi ile müşterilerine hizmet vermekte olan Teknorot talaşlı imalat CNC makine parkurunda adetsel ve teknolojik olarak sektöründe liderdir.

Tüm üretim hatlarında verimliliği artırıcı teknolojik sistemler kullanılmaktadır. Daha hızlı ve daha kaliteli üretim için yeni sistemler sürekli olarak ilave edilmektedir. Talaşlı imalatta teknolojik işleme fikstürleri ve kesici takımlar kullanılmaktadır. Yeni özel işleme makinaları ile parçalar eş zamanlı operasyonlar ile çok daha hızlı şekilde işlenmektedir.

Talaşlı imalatta en yeni teknolojik sıkma sistemleri kullanılmaktadır. Yeni sıkma sistemleri ile hem işlenen parça hem de kesici takım doğru şekilde tutulmaktadır.

Bu sayede hurda oranı ve kesici takım kullanımlarında ciddi azalma sağlanmıştır. Kesici takım ve sarf malzeme kullanımları bilgisayar ortamındaki otomatik takım rafı ile takip edilmektedir. Operatör istediği takımı bilgisayara girer ve ilgili raf çalışanın önüne otomatik olarak gelir. Bu sayede sarf malzeme kullanımları ve stok takibi çok daha verimli şekilde takip edilmektedir. Montaj ve paketleme hatlarında market tipi raflar kullanılarak çalışanın verimliliği yükseltilmiştir. Barkodlama sistemi ile paketlenen tüm ürünler %100 sisteme okutulup otomatik koli etiketi alınmaktadır.

Salıncak ve Kollar

Rotilli Kol Ürün Grubu

Dik ve yatay işleme merkezlerinden oluşan geniş parkımız ile dövme, döküm, alüminyum salıncak/kolların talaşlı imalat işleri yapılmaktadır. Tezgahlarımızda ANDON sistemi ile anlık performans ve OEE takibi yapılmaktadır.

İşleme merkezlerimizde kesici uç teknolojisinin en son yenilikleri kullanılmakta olup genç, dinamik, araştırmacı bir ekiple birlikte en verimli, en hızlı işleme şekilleri üzerinde ‘’sürekli iyileştirme’’ prensibi kapsamında çalışmalarını yürütmektedir.

Preloader يرجى الانتظار
عناصر جديدة
New items افتح عناصر جديدة